Skapa egen insamling   


Sverige står inför stora utmaningar och flera av dem är akuta att lösa. Barn och unga mår allt sämre och tusentals nyanlända barn ska hitta en plats och trygghet i ett nytt hemland.

Scouterna är 70 000 medlemmar i hela Sverige som jobbar aktivt för integration och mångfald, för att all fritidsverksamhet ska vara trygg, fri från kränkningar och övergrepp samt för att utveckla barn och ungas ledarskap. Vi har verktyg och metoder som kan lösa de samhällsutmaningar vi står mitt i, men vi saknar resurser för att kunna bidra fullt ut därför är vi extra tacksamma för din gåva i denna insamling! Här kan du läsa mer om hur din gåva för skillnad. 

Tillsammans gör vi världen bättre!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Scouterna på info@scouterna.se eller 08-568 432 00

* Scouterna har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll, är medlemmar i FRII och är gröna på Givarguidens lista. Under 2017 gick 5,5 % av vår insamling till administrativa kostnader och 3,5 % till insamlingskostnader. Hela 88,5% gick direkt till ändamålsenlig verksamhet. Under 2017 växte Scouterna med 4 nya världsförbättrare om dagen!

Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i Scouternas riktlinjer för personuppgiftsbehandling i insamlingsarbetet.

Gåvor

0

Insamlat

0 SEK

Snittgåva

0 SEK

Insamlingsmål

0 SEK

Att göra skillnad

Att göra skillnad

Adress

Adress

Insamlingskonto

Följ oss