Tillsammans gör vi världen bättre!   


Sverige står inför stora utmaningar och flera av dem är akuta att lösa. Barn och unga mår allt sämre och tusentals nyanlända barn ska hitta en plats och trygghet i ett nytt hemland. Scouterna jobbar aktivt för integration och mångfald, för att all fritidsverksamhet ska vara trygg, fri från kränkningar och övergrepp samt för att utveckla barn och ungas ledarskap.

Vi har verktyg och metoder som kan lösa de samhällsutmaningar vi står mitt i, men vi saknar resurser för att kunna bidra fullt ut.

Därför behöver vi dig! Med ditt stöd kan fler barn och unga får uppleva äventyr och kompisar genom Scouterna. Med ditt stöd kan vi öka takten i att lösa lokala och globala samhällsutmaningar, stötta våra kårer och ledare med olika verktyg och fortsätta driva förebyggande arbete inom flera områden med målet att skapa trygga individer och en säker verksamhet. Det finns massor att göra och med ditt stöd gör vi tillsammans världen bättre!

Vill du ha ett gåvobevis? Välj någon av knapparna ”högtidsgåva” eller ”minnesgåva” under bilden. Vill du stötta Scouterna mer regelbundet? Här hittar du mer information om att bli månadsgivare!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Scouterna på info@scouterna.se eller 08-568 432 00

     
www.scouterna.se 
   

Gilwellstugan nytt kök

Gilwellstugan nytt kök